google-site-verification=rdMHvOD7EqC_UhcFmmfbfsVh9zGr75D72iZUFlOiVu8

Велики пријатељ српског народа, руски политичар и председник Међународне Славјанске Академије, Сергеј Николајевич Бабурин, посетио је данас седиште Српске странке Заветници.

Он је на састанку са делегацијом странке коју је предводио председник Стефан Стаменковски честитао на регистрацији политичке партије и пожелео Заветницима пуно успеха на предстојећим изборима.

Уверен сам да ће ваш резултат на изборима бити одличан и да ћете бити истрајни да заштитите и сачувате интересе ваше отаџбине.„, рекао је Бабурин.

Председник странке, Стефан Стаменковски захвалио се Русији на подршци пред међународним факторима и поштовању наше територијалне целовитости.

„Србија је мост који повезује суверенисте на Истоку и Западу, наше савезнике и браћу у Русији, са нашим пријатељима у европским земљама који се боре против бриселске и вашингтонске диктатуре.“, рекао је Стаменковски и додао да нема стабилности и напретка у Европи без Руске Федерације.

Обе стране осудиле су агресивну политику НАТО на Балкану и подсетиле на примере Црне Горе и Македоније, које су мимо воље својих грађана присилно увучене у овај војни блок.

НАТО се распада по свим шавовима и због тога панично јури да запоседне Балкан. Уверен сам да ће Србија остати слободна.“, закључио је Бабурин.

Информативна служба Српске странке Заветници

%d bloggers like this: