google-site-verification=rdMHvOD7EqC_UhcFmmfbfsVh9zGr75D72iZUFlOiVu8

Градски одбор Српске странке Заветници у Краљеву организује у недељу, 15. децембра, бесплатне опште и специјалистичке прегледе за мештане Ушћа.

Лекари у служби своме роду” назив је акције која ће се одржати у недељу у 10 часова у Дому пензионера у варошици Ушће у Краљеву.

Тим поводом Страхиња Ерац, председник Извршног одбора Српске странке Заветници, рекао је на конференцији за медије да су Заветници ову акцију желели да организују у ушћанском Дому културе, али да им то нису дозволили из Српске напредне странке.

Он је навео да је лично директора Дома културе спречила да се акција Заветника одржи на овој локацији.

На безобразан начин одговорила је да нам не дозвољава да се ту организује таква акција, иако знамо да се у истом том дому организују бројни политички скупови на којима представници Српске напредне странке причају искључиво само бајке, а мештани Ушћа немају чак ни основне услове за живот, пре свега мислим на снабдевање водом.“, истакао је Ерац.

Он је поручио да су Заветници упркос опструкцијама и притисцима успели да нађу алтернативно решење.

Конференцију за новинаре Ерац је искористио да позове све мештане Ушћа да у недељу искористе прилику да обаве бесплатне опште и неке од специјалистичких прегледа, као и да са собом понесу сву здравствену документацију како би могли да добију савете лекара.

Информативна служба Српске странке Заветници

Категорије: Активности

%d bloggers like this: