google-site-verification=rdMHvOD7EqC_UhcFmmfbfsVh9zGr75D72iZUFlOiVu8

Лазаревачки Заветници најавили излазак на предстојеће изборе!

Синоћ је у скупштинској сали Општине Лазаревац и званично формиран Општински одбор Српске странке Заветници.

Оснивачкој скупштини су поред чланова Општинског и Главног одбора присуствовали и председник странке Стефан Стаменковски као и председник Омладине Заветника, Филип Васиљевић.

За председника Општинског одбора изгласан је Александар Димитријевић. Делегати су једногласно донели одлуку да на предстојећим локалним изборима у Лазаревцу Заветници наступе самостално.

Како је том приликом навео председник странке, Стефан Стаменксовски, Заветници ће у предстојећој кампањи отварати питања која други не смеју. „Бићемо највеће освежење у српском парламенту!„, истакао је он.

Председник Омладине, Филип Васиљевић, нагласио је да одбор Заветника у Лазаревцу броји неколико стотина чланова. „Веома сам задовољан што су грађани препознали наш програм и надам се што већој подршци на предстојећим изборима.„, поручио је он.

У лазаревачком одбору Заветника има велики број младих и образованих људи, али и људи од искуства и професионалног интегритета. То је прави показатељ колико Заветници брину о свим категоријама и слојевима друштва. 

Информативна служба Српске странке Заветници

%d bloggers like this: