google-site-verification=rdMHvOD7EqC_UhcFmmfbfsVh9zGr75D72iZUFlOiVu8

Градски одбор Српске странка Заветници у Краљеву предао је Градској изборној комисији потписе подршке грађана за наступ на предстојећим локалним изборима.

Представници Заветника одлучили су да то учине симболично у народним ношњама.

Носилац изборне листе странке у Краљеву, Страхиња Ерац, поручио је да су Заветници истинско освежење на политичкој сцени.

Нашу листу чине нови људи од интегритета и са неукаљаном политичком прошлошћу. Управо ти људи су спремни да преузму институције и направе корените и здраве промене које су нам преко потребне.“, нагласио је он.

Ерац је истакао да је грађанима доста оних који годинама паразитирају Краљевом и поручио да ће Заветници наставити да се боре против криминала и корупције као и да ће увек остати у служби својих суграђана.

У наредном периоду представићемо наш програм за опоравак Краљева, а уједно и обићи свако село и засеок у нашем граду како би своје идеје приближили нашим суграђанима“, закључио је Ерац.

Заветници ће на предстојећим локалним изборима у Краљеву наступити под редним бројем 4 са листом која се зове „ХРАБРО-Страхиња Ерац-Српска странка Заветници„.

Информативна служба Српске странке Заветници

Категорије: Актуелно

%d bloggers like this: