google-site-verification=rdMHvOD7EqC_UhcFmmfbfsVh9zGr75D72iZUFlOiVu8

Непуних месец дана након отварања канцеларије у Нишу делегација Српске странке Заветници поново је посетила југ Србије. Овога пута представници руководства обишли су одборе у Прокупљу и Лесковцу.

У Прокупљу је у присуству великог броја грађана за повереника градског одбора једногласно изабран Марко Ристић, а за координатора Топличког округа Душан Ђорђевић.

Како је истакла Милица Ђурђевић, члан Председништва странке, на југу Србије постоји велико интересовање за Заветнике.

Она је подсетила и на недавно одржану породичну шетњу у Прокупљу у којој су учествовали и представници Заветника.

Грађани Ниша, Лесковца, Прокупља као и читавог југа Србије поново су показали свој домаћински лик и бригу за очување традиционалних вредности!„, нагласила је Ђурђевићева.

Она је поручила да је једна од највећих срамота чињеница да је држава на отварање споменика јунацима Гвозденог пука послала Ану Брнабић и на тај начин понизила све њихове потомке.

Обрукали су јунаке славног Гвозденог пука који је запамћен по једном од највећих националних подвига и који је веома важан у читавом Топличком крају!„, рекла је Ђурђевићева.

Она се осврнула и на велики проблем притисака од стране локалних власти чији званичници се понашају као шерифи и кабадахије.

Заветници ће се бескомпромисно борити против система у коме је потребна партијска веза да бисте уписали дете у обданиште!„, била је изричита Ђурђевићева.

Након Прокупља Заветници су састанак одржали и у Лесковцу где су окупљеним грађанима представили свој економски програм и мере за обнову српског села.

Како је том приликом истакао председник странке, Стефан Стаменковски, Заветници ће и убудуће бити највећа препрека свим покушајима избацивања КиМ из Устава Србије.

Борићемо се да добијемо поверење што већег броја грађана како би у Скупштини Србије спречили промену Устава!„, нагласио је Стаменковски.

Информативна служба Српске странке Заветници

Категорије: Активности

%d bloggers like this: