google-site-verification=rdMHvOD7EqC_UhcFmmfbfsVh9zGr75D72iZUFlOiVu8

Српска странка Заветници одржала је велики предизборни скуп у Београду где је поручила да самостално излази на предстојеће парламентарне, покрајинске и локалне изборе.

У присуству делегата из читаве Србије за носиоца изборне листе једногласно је изабрана чланица Председништва странке, Милица Ђурђевић Стаменковски.

Она је обраћајући се препуној дворани СРЦ у Кошутњаку поручила да ће Заветници током кампање отварати бројне теме.

Говорићемо у име обичног човека, запостављених средина, посебно ћемо истицати породичне вредности и залагати се да млади живе и раде у Србији, а наш главни политички принцип остаће – да нема предаје КиМ!“, истакла је Ђурђевићева.

Србија нема никога осим нас. Наша је обавеза да у време великих изазова пред државом и народом понудимо одговор, проговоримо у име предака и потомака и вратимо скупштину народу.“, поручила је Ђурђевићева.

Она је најавила да ће представници Заветника стићи у сваки сокак, обићи села и општине и окупити све оне који желе бескомпромисну борбу против криминала и корупције, распродаје стратешких ресурса и даљег растакања Отаџбине.

То је једини пут до победе на изборима, а први корак на том путу је улазак у Скупштину, у којој ће будући народни посланици Заветника бранити Устав, обновити суверенитет Србије и заступати најважније државне, економске и националне интересе.“, закључила је Ђурђевић Стаменковски.

На скупу су се још обратили председник странке, Стефан Стаменковски и члан Председништва, др Зоран Зечевић, који су изнели резултате досадашњег рада градских и општинских одбора и детаљније говорили о економским и социјалним решењима које Заветници нуде грађанима Србије.

Председник Заветника нагласио је да је чланство странке вишеструко омасовљено и да је за мање од пола године отворено преко 60 нових одбора широм Србије.

Многима који су више деценија на политичкој сцени клецају колена када виде којом брзином Заветници јачају из дана у дан. Од почетка године имамо више хиљада учлањења и на десетине хиљада сигурних гласова, а те бројке најбоље показују да враћамо веру народу.“, закључио је Стаменковски.

Информативна служба Српске странке Заветници

%d bloggers like this: