google-site-verification=rdMHvOD7EqC_UhcFmmfbfsVh9zGr75D72iZUFlOiVu8

Дарко Михајловић, независни одборник у СО Деспотовац, од данас ће у локалном парламенту наступати као представник Српске странке Заветници.

Он је јуче у седишту Заветника у присуству руководства странке попунио приступницу и донео одлуку да свој политички пут настави у странци која буди наду и доследно баштини најважније државотворне и националне принципе.

Нови члан Заветника своју одлуку о приступању објаснио је тиме да су Заветници политичка опција која је неукаљана и часна.

Боримо се против лоших потеза власти, али никада нећемо у коло са онима који су пљачкали Србију. „, истакао је Михајловић.

Члан Председништва странке, Милица Ђурђевић, поручила је том приликом да су редови Заветника сада појачани новим саборцем и искреним родољубом.

Дарко Михајловић се придружио Српској странци Заветници да заједно истрајемо на путу борбе за суверену и слободну Србију. Настављамо да окупљамо доказане и честите људе, национално одговорне снаге и све оне који имају добре и искрене намере.“, истакла је Ђурђевићева.

Информативна служба Српске странке Заветници

Категорије: Актуелно

%d bloggers like this: