google-site-verification=rdMHvOD7EqC_UhcFmmfbfsVh9zGr75D72iZUFlOiVu8

У сусрет годишњици од присаједињења Баната, Срема, Барање и Бачке, једном од највећих тренутака у нашој историји, ми из Српске странке Заветници, поручујемо свим маргиналним екстремистичким и сепаратистичким организацијама у Војводини да њихова намера да побуне и поделе грађане – неће проћи.

Дуги низ година агресивним методама покушавају да потуре идеју о републици Војводини, која никада, али никада раније у прошлости није постојала као независна држава.

Екстремисти који позивају на рушење уставног поретка и цепање државе, удружују се у некакав војвођански фронт под палицом ријалити политичара Ненада Чанка и сепаратисте Александра Оџића који отворено заговара одвајање Војводине од Србије

Ове групе немају, нити ће икада имати било какву подршку у народу, јер ни онај ко је преспавао све часове историје не може тврдити да је Војводина треба да постоји као самостална држава.

Ми позивамо државу да реагује у складу са Законом и да позове на кривичну одговорност све оне који хушкају народ на унутрашње сукобе – не постоји разлика између сепаратизма на КиМ и Рашкој и оног у Војводини.

Председник Гро Зрењанин Српске странке Заветници, Немања Живков прелепио је сепаратистичке плакате поруком – ОТАЏБИНА ЈЕ ОВО СРБИНА!

Категорије: Активности

%d bloggers like this: