google-site-verification=rdMHvOD7EqC_UhcFmmfbfsVh9zGr75D72iZUFlOiVu8

Председништво Српске странке Заветници саопштило је јавности да је у општини Велико Градиште ова странка добила значајно појачање.

Редовима Заветника приступили су одборници Скупштине општине, Дејан Павловић и Момчило Михајловић, као и Наталија Лазић, члан Савета месне заједнице, која је изабрана за повереника Општинског одбора. 

Са задовољством можемо констатовати чињеницу да је чланство странке из дана у дан све бројније. Посебно нас охрабрује што Заветницима прилазе они којима су обнова државе, привреде, села и традиције на првом месту.“, поручују из Председништва странке.

Они додају да су у странци добродошли сви људи добрих и часних намера, који желе да буду део великог народног таласа, који је, како наводе, покренут у циљу неопходних промена.

Нови чланови странке у Великом Градишту своју одлуку о приступању Заветницима су објаснили тиме да је реч о политичкој опцији „која је часна и неукаљана“ и која окупља велики број људи од знања, искуства, интегритета и енергије.

Они су најавили да ће Заветници у овој браничевској општини бити активни по питању најважнијих тема локалне самоуправе и поручили да им је задовољство што су део странке која има здрав приступ, утемељен програм и доследно руководство.

Информативна служба Српске странке Заветници

Категорије: Актуелно

%d bloggers like this: