google-site-verification=rdMHvOD7EqC_UhcFmmfbfsVh9zGr75D72iZUFlOiVu8

„Спремни смо за изборе али одлагање личи на македонски сценарио.“

Председник Српске странке Заветници, Стефан Стаменковски, реаговао је на изјаву Ане Брнабић да се максимално помери датум одржавања редовних парламентарних избора.

Његов коментар преносимо у целости:

Желео бих да подсетим све грађане Србије да су једино Заветници упозоравали на могући сценарио „одлагања избора“ и то по македонском моделу, а све са циљем дестабилизације прилика у Држави.

Многи режимски квазианалитичари утркивали су се да оспоре наше тврдње да ће срамотно „разговарање“ са лажном опозицијом под покровитељством фондације Џорџа Сороша имати овакве резултате.

Да будем потпуно прецизан, ми Заветници, једва чекамо изборни процес да у оквиру загарантованог медијског простора до краја оголимо катастрофалну актуелну државну и кадровску политику ове власти.

Најбољи показатељ њиховог поигравања са државом можемо видети у данашњој изјави Ане Брнабић која нам саопштава да је лично молила Председника Србије да „максимално одложи изборе.“ Однос према држави по принципу – „Ај ми заврши да избори буду у мају.“

У исто време Драган Ђилас и Бошко Обрадовић траже услове идентичне македонском споразуму између власти и опозиције из 2015. године који је у крајњем збиру за резултат имао суштинско потирање те земље и њено присилно увлачење у НАТО.

Данас се у Србији одвија готово истоветна ситуација – лажна опозиција, суштински спремна на све оно што и садашња власт, истих кадровских решења, врши притисак, не на СНС или њене Весиће и Синише или Зоране, већ на сваки атрибут државности и самосталности, а господа на власти по ко зна који пут у страху од оних који све то режирају, слободно могу рећи, пљују и по закону и по Уставу али и по већинској вољи грађана Србије!

Још 2014. године сам написао стратегију борбе против обојених револуција, хибридног рата и НВО сектора који у Србији о трошку наших грађана из буџета Србије добија новац за рушење државе, њених институција и свих стубова друштва на којима смо опстали кроз све векове.

Данас смо сведоци свих слабости и недостатка храбрости оних који се лажно представљају да воде Србију.
Сви они у пакету се такмиче искључиво ко ће бити окупациони управник у име неких Монтгомерија, Кајла Скота и сличних.

У своје име, али и у име свих оних који су део Заветника могу дати реч, да када ми уђемо у институције или дођемо на власт у Србији, неће бити тог мајчиног сина који ће моћи и да помисли на пристане на овакво понижавање Државе и њених грађана!“

Информативна служба Српске странке Заветници

Категорије: Актуелно

%d bloggers like this: