google-site-verification=rdMHvOD7EqC_UhcFmmfbfsVh9zGr75D72iZUFlOiVu8

Представници Српске странке Заветници на штандовима у преко педесет градова и општина разговарају са грађанима и представљају програм за државну, националну и економску обнову.

Тачно у 11.55 у Београду, Нишу, Лесковцу, Новом Саду, Краљеву, Панчеву, Прокупљу, Ваљеву, Пожаревцу, Крагујевцу, Бајиној Башти, Смедереву, Аранђеловцу, Врбасу и другим местима широм Србије, Заветници су послали поруку да је „5 минута до 12 да народ узме ствар у своје руке“ и нагласили да су кључни приоритети да се створе услови за останак младих у земљи, заустави пропадање српског села и домаће привреде и поново успостави суверена и слободна Србија.

Имамо историјску шансу да Скупштина поново постане „народна„, да се коначно у њој заступају чврсти ставови и бране витални интереси грађана. Заветници ће на изборима заштити сваки глас и неће дозволити да било ко прекраја вољу народа.

Улазимо у Скупштину као снага која неће дозволити даље растакање Србије. Свакога дана је све више људи са нама на овом путу.„, поручила је овом приликом члан Председништва странке, Милица Ђурђевић.

Информативна служба Српске странке Заветници

%d bloggers like this: