Категорија: Видео-галерија

Гостовање Милице Ђурђевић на новосадској ТВ Мост!(видео)

Носилац изборне листе „За слободну Србију-ЗАВЕТНИЦИ“, Милица Ђурђевић, гостовала је у среду, 13. априла, у емисији „Екстреми“ на новосадској телевизији Мост где је гледаоцима представила предизборни програм Српског сабора Заветници.

Гостовање можете погледати на следећем видео запису:

Милица Ђурђевић у емисији „Екстреми“ на ТВ Мост! (видео)

Погледајте гостовање портпарола Заветника, Милице Ђурђевић, на новосадској ТВ Мост у емисији „Екстреми“, које је одржано у среду 16. марта.

Теме разговора биле су НАТО политика актуелног режима, односи са Руском Федерацијом, сарадња са ОДКБ, предстојећи избори и активности Заветника по том питању!

Емисију можете погледати на следећем видеу:

Погледајте гостовање председника Заветника на ТВ ВАЉЕВО ПЛУС!

Председник Српског сабора Заветници, Стефан Стаменковски, гостовао је у среду, 02. марта, на ваљевачкој телевизији Плус у којој је грађанима Србије поред разговора о актуелним друштвено-политичким темама представио и програмско-политичко деловање и планиране активности Заветника.

Емисију можете погледати на следећем линку:

Велики анти-НАТО протест у Београду! (видео)

На следећем видео запису погледајте обраћања говорника са великог општенародног анти-НАТО протеста у Београду, одржаног у суботу 20. фебруара, у организацији Српског сабора Заветници.

На протесту у Пионирском парку, у непосредној близини Председништва, присутним грађанима су се обратили портпарол Заветника, Милица Ђурђевић, студент Правног факултета из Подгорице и учесник анти-НАТО демонстрација у Црној Гори, Ђурђина Турковић, председник Удружења српских ветерана и добровољаца, Славко Никић, мајка погинулог војника са Кошара Владимира Радоичића, Лозанка Радоичић, председник Заветника Стефан Стаменковски, а у име Срба са КиМ присутнима се обратила Јефимија Ђиновић.

Видео:

 

Погледајте гостовање Милице Ђурђевић на краљевачкој ТВ Мелос! (видео)

Портпарол Српског сабора Заветници, Милица Ђурђевић, гостовала је у среду, 03. фебруара, на краљевачкој телевизији Мелос, где је гледаоцима поред коментарисања актуелне политичке ситуације у земљи и свету представила и политичко-економски програм Заветника, наше предизборне активности и планове за будућност.

Снимак емисије можете погледати на следећем линку:

Послушајте: Представник задругара из Оџака о српском селу и Заветницима!

Миливоје Букилић, представник сељачких задруга из Српског Милетића, говорио је на трибини Српског сабора Заветници у Новом Саду.

Послушајте!

Гостовање Милице Ђурђевић на сомборској телевизији! (видео)

Портпарол Заветника, Милица Ђурђевић, гостовала је у четвртак, 19. новембра, у емисији „Мед и жаока“ на сомборској телевизији ТВ Среће.

Теме разговора биле су актуелна политичка ситуација у Србији као и рад и програм Српског сабора Заветници.

Емисију можете погледати уживо на следећем линку:

Погледајте гостовање Милице Ђурђевић на новосадској ТВ Мост!

Портпарол Српског сабора Заветници, Милица Ђурђевић, гостовала је јуче у емисији „О свему по мало са“, водитеља и уредника Милорада Вукашиновића, која се емитује на новосадској телевизији Мост.

Снимак емисије можете погледати на следећем линку:

Погледајте: Председник Заветника у најгледанијој политичкој емисији у Македонији!

СтефанПредседник Заветника, Стефан Стаменковски, гостовао је националној македонској телевизији у најгледанијој политичкој емисији аутора Миленка Неделковског.

Он је имао прилику да говори о „обојеним револуцијама“, деловању прозападних НВО, али и о односу Србије и Македоније. Погледајте!