СПС поново краде – присвајају активности Заветника!

Српски сабор Заветници обавештава медије и јавност да су лица задужена за интернет промоцију Социјалистичке партије Србије починила кривично дело обмањивања јавности и лажног представљања.

Српски сабор Заветници је у понедељак 26. маја присуствовао испраћају руских добровољаца на аеродрому “Никола Тесла”. Нико од званичника Републике Србије није се удостојио да испрати Русе који су данима спасавали животе наших суграђана. Игнорисање руских добровољаца нас није изненадило, обзиром да смо свесни да тренутна власт фанатично тежи ка Европској унији, али нас је изнанадило када су се фотографије Заветника са транспарентом “Слава Русији” појавиле на званичној страници Ивице Дачића, лидера социјалиста – којој се придружило преко 100.000 грађана Србије.

Активисти и присталице Српског сабора Заветници одмах су реаговали, објаснили социјалистима да њихов лидер, као ни било ко од функционера није присуствао догађају и замолили их да уклоне слике, међутим, то се није десило, њихови коментари су избрисани, а они блокирани како не би могли поново да се жале и како јавност не би сазнала о каквој се злоупотреби ради. Социјалистима је очигледно било мало што су присвојили само једну акцију Заветника па су се, у току јучерашњег дана, похвалили и шетњом коју су Заветници организовали у знак подршке Руској Федерацији због немира у Украјини.

Српски сабор Заветници јавно апелује на социјалисте да престану да се ките туђим перјем и позива младе активисте који воде Дачићев интернет профил да, ако им већ тешко пада чињеница да се њихов лидер ограђује од Руса на исти начин на који се ограђује од покојног Слободана Милошевића, да напусте ову странку. Исто тако, тражимо од Ивице Дачића да се информише о томе какав се садржај објављује на страници која носи његово име и да утиче на своје активисте како би се спорне фотографије уклониле.

У супротном, Српски сабор Заветници ће тужити Социјалистичку партију Србије за обмањивање јавности и лажно представљање, а особе са фотографија поднеће пријаве због наношења душевног бола, увреде и клевете, обзиром да су пред 100.000 грађана Србије приказани као социјалисти.

Фејсбук страница Ивице Дачића: https://www.facebook.com/DacicSPS

Српски сабор Заветници

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *