Милица Ђурђевић за руску телевизију на Криму: Подршка Новорусији (видео)

Портпарол Српског сабора Заветници, Милица Ђурђевић, директно се укључила у информативни програм руске телевизије на Криму „Юго-Восточный Фронт“ која се емитује и у Новорусији. У разговору са Сергејом Веселовским, она је честитала руском народу Доњецка и Луганска на уједињењу и позвала их на слогу и јединство у борби за слободу и одбрану својих огњишта.

„Као народ и као земља који су прошли кроз велика страдања имамо искуство које желимо да пренесемо братском народу. Позивамо руски народ да настави да се бори, да се не преда и да не одустане и да не дозволи да доживи судбину српског народа у Републици Српској Крајини. Српски сабор Заветници стоји на располагању руском народу за сваки вид помоћи. „, истакла је она.

Руска телевизија пренела је и снимак „Шетње за Русију“, коју је Српски сабор Заветници организовао 10. маја у Београду у знак подршке одржавању референдума у Доњецку и Луганску. Снимак можете погледати на следећем линку: Шетња за Русију

One thought on “Милица Ђурђевић за руску телевизију на Криму: Подршка Новорусији (видео)

  1. Патриот 26/07/2014 at 15:27 - Reply

    Благодарю вас, дорогая Милица, за поддержку! Для нас это очень важно. И мы, конечно, никогда не оставим вас в беде. Мы всегда будем помогать вам в вашей борьбе. Потому что, также как и Новороссия, Крым, Беларусь, Приднестровье – русские земли, так и Косово и Метохия, Республика Сербская и Краина, славный город Вуковар – всегда останутся сербскими землями.
    Спасибо огромное! Хвала свим србима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *