Током НАТО семинара Заветници истакли: Окупатори, напоље из Србије!

скупштина 1

Током одржавања 88. семинара између представника Парламентарне скупштине НАТО пакта и народних посланика Републике Србије активисти Српског сабора Заветници послали су јасну поруку НАТО окупатору, раширивши испред Народне Скупштине два транспарента на којима је писало “Окупатори, напоље из Србије!” и “Hands off Serbia”! (“Даље руке од Србије!”)

Понижавајуће је да народни посланици као заступници грађана Републике Србије мимо већинске народне воље пружају гостопримство онима које руководе једном од највечих терористичких организација данашњице.

1Портпарол Заветника, Милица Ђурђевић, истакла је да је државно руководство овим чином прекршило Резолуцију о војној неутралности Србије и директно се сврстало на страну НАТО алијансе, која данас отворено прети сукобима великих размера са Руском Федерацијом.

друга слика“Настављамо са кампањом “Србија никада у НАТО!” која наилази на велику подршку грађана. Заветници су покренули талас протеста против НАТО пакта, који се сада шири градовима Европе, а питање одбране суверенитета ставља у први план. Подсећамо актуелни режим на обавезу да грађанима Србије кажу да су у Бриселу 18. марта у оквиру ИПАП споразума потписали потпуну окупацију Србије и предали НАТО пакту војну структуру и право да крстаре српском територијом без икакве одговорности.”

милица држи говор

“Ми нећемо дозволити да наша младост гине за интересе америчког хегемонизма, у окупацији туђих земаља и убијању невиних цивила широм света.”

Српски сабор Заветници

 

 

One thought on “Током НАТО семинара Заветници истакли: Окупатори, напоље из Србије!

  1. […] 03. 2015. ЗАВЕТНИЦИ, за ФБР приредила Биљана […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *