Запад помоћу азиланата ствара Исламску Републику Србију!

bg-Imigranti--(1)

Последњих петнаест година смо сведоци системском и постепеном уништавању Србије од стране западних моћника. Ма колико на први поглед мала и безначајна, Србија никада није била изузета из планова држава Европске уније и НАТО савеза. Планови су углавном били лоши по народ који живи у нашој држави. Не успевши војнички у потпуности да је сломе, западни моћници су применили план тзв. „меке силе“. Прво економски, а потом и преко инсталиране власти у Србији полако поробљавају српски етнос. Позната је ствар да су људи који заузимају најважнија места у Влади Републике Србије највећи непријатељи сопственог народа. То је посебно уочљиво у последње три године. Када погледамо ко седи у тој власти, јасно је да су то људи на платним списковима западних држава који су уцењени и купљени преко страних амбасада у Београду. Управљајући њима, управља се читавом Србијом.

Ситуација постаје непријатна за око када се увиди да у тој Влади где су некада седеле величине као што је Никола Пашић, Радомир Путник, Милан Стојадиновић и др сада седе економске убице попут К. Удовички, З. Михајловић, Д. Вујовића и других. А да се не говори о стручности и образовању појединих челних људи у Влади. Помоћу медија са националном фреквенцијом народ се заслепљује и изврће му се истина. Неке од најважнијих питања везаних за опстанак српске државе се бацају у ћошак или се ублажавају, док се небитне ствари драматизују и од њих се прави сензација подсећајући на римску пословицу  Panem et circenses (Хлеба и игара).

Једна од најважнијих тема ових недеља, а биће и у будућности је свакако пролазак миграната кроз Србијu на њиховом тобоже путу ка државама Европске Уније, пре свега Немачкој. Једна од тема која је од пресудног значаја за даље функционисање Србије. При томе и могућа смртна опасност за нашу државу.

Исламски фактор у Србији није ретка појава. Србија представља погодно тле за ширење страха од исламског тероризма иза кога је јасно да стоје обавештајне службе САД-а и Велике Британије. Нереаговање наших безбедносних служби под утицајем уцењене Владе и гурање „под тепих“ утиче да је овај проблем све већи. Велику опасност по Србију представљају Срби муслиманске вероисповести који се изјашњавају као Бошњаци у Рашкој области. Они ову регију зову „санџак“, не признају државу Србију, основали су тзв. Бошњачку Академију наука и уметности и тзв. Бошњачки Универзитет. На ове провокације Влада Србије није реаговала. Исламски фактор је свепристуан и на окупираној српској територији Косову и Метохији. Иако Шиптари нису у већој мери фанатични исламски верници, недостатак озбиљних закона на ових нешто више од 10.000 km2 представља погодно тле за наоружавање и даље акције уперене против Србије. Не би требало заборавити ни исламски фактор у муслиманско – хрватској федерацији Босне и Херцеговине као претњу по српски народ у Републици Српској. Уколико се томе дода скоро хиљаду миграната који дневно уђу у Србију, јасно је да је ситуација алармантна.

Ко су тзв. мигранти који свакодневно пролазе кроз Србију у жељи да стигну до своје нове Меке, СР Немачке? Медији у Србији свакодневно покушавају доказати да су то људи из ратом захваћених подручја Сирије и околних држава. Ситуација је ипак другачија. Постоји свега мали број миграната који су избеглице из Сирије. То су породични људи са децом. Већина миграната које видимо у проласку кроз Србију су млади и снажни људи до 30-35 година старости са већом количином новца. Оно што пада у очи је и то да је већина њих црне путе. Важно је напоменути да у Сирији готово да нема црног становништва. Тамо су већином Арапи који се деле на суните и шиите. Арапи су народ семитског порекла. Исценирани инциденти на подручју Сирије су послужили као изговор да се ови мигранти сврстају у избеглице са ратом захваћених подручја. Рат који је започео формирање тзв. исламске државе на подручју Сирије и Ирака, једне сателитске творевине формиране од стране америчке и британске обавештајне службе.

Мигранти који сваког дана пролазе кроз Србију су највећим делом из Северне Африке. Мешавином Арапа са суданским црнцима они су добили тамну боју коже која доминира у државама Северне Африке, од Египта до Судана и од Марока до Чада. Ови млади људи представљају ударну песницу будућег Џихада који муслимани намеравају да изведу у Европи. Алберт Пајк је још крајем XIX века у свом писму Ђузепеу Мацијину написао да ће свет потрести три светска рата и да ће се трећи водити између Хришћанства и Ислама. Сукобљавање две доминатне религије утицаће на уништавање истих и формирање нове религије светског поретка што је вишедеценијски план моћника из сенке.

Бићемо сведоци великих турбуленција на подручју Европе између народа који у својим државама живе већ деценијама и вековима и новопридошлих муслимана. План западних моћника је да једна од база исламских ратника на њиховом походу ка државама Европске Уније буде и Србија. Већ присутан исламски фактор, поткупљена власт и добар геостратешки положај утицали су да Србија буде изабрана. Важно је напоменути и срамотан чин који је Влада Србије потписала 18. септембра 2007. године са државама Европске Уније, Споразум о реадмисији. У члану 3, став 1б овог споразума (Реадмисија држављана трећих лица и лица без држављанства) стоји. „Србија ће прихватити, на захтев државе чланице и без посебних формалности осим оних које предвиђа овај споразум, било ког држављанина треће земље или лице без држављанства које не испуњава или више не испуњава важеће услове за улазак, боравак или настањење на територији државе чланице молиље, уколико је доказано или ако је могуће на основу поднетих prima facie доказа веродостојно претпоставити да лице у питању; је на незаконит начин и директно ушло на територију државе чланице, након што је боравило, или било у транзиту кроз теритoрију Србије.“ (http:/ www.seio.gov.rs/upload/documents/sporazumi_sa_eu/readmisije.pdf).

Ово је директан доказ да Влада Србије већ годинама ради против својих грађана, приморана да штити државе Европске Уније. Сви ови мигранти иако уђу у неку од држава Европске Уније и буду ухваћени, неће бити враћени у државу из које су кренули већ у Србију која је овај штетан споразум потписала. Србија ће бити у обавези да им да држављанство и они ће вероватно остати у Србији. Иста ситуација је била и са Шиптарима који су истом рутом ишли пре пар месеци. Ту је најмање било Шиптара са Косова и Метохије. То су углавном били људи из БЈР Македоније и Албаније који ће по наведеном споразуму такође моћи добити држављанство Србије и населити се у Нишкој области како би променили етничку структуру овог краја. Позната је чињеница да се око 11.000 Шиптара већ населило у Нишу и околини.

Оно што такође упада у очи сваком нормалном и иоле образованом грађанину Србије који се интересује за ову тематику је и рута којом мигранти иду у државе Европске Уније. Нелогично је да пролазе кроз читаву Србију да би покушали да уђу у Мађарску. Уколико мигранти улазе преко Грчке у БЈР Македонију па потом у Србију, зар није логичније да из Грчке иду у Бугарску, а онда преко Румуније до држава Средње Европе. И Бугарска и Грчка су у зони шенгена. Нема граница између њих. Зашто би неко улазио у Грчку (чланицу ЕУ), а потом излазио из ње кроз БЈР Македонију и Србију и потом опет покушао ући у Мађарску (чланицу ЕУ). А ако и поверујемо у ту наивну причу да су то избелгице са Блиског Истока, логично је да иду преко Турске. Турска се граничи са Бугарском. Зар није логично да уласком у Бугарску се они већ нађу у ЕУ? У БЈР Македонију се само може ући из Бугарске и Грчке, а оне су већ чланице Европске Уније. Па ко овде кога прави будалом?

Такође, овде се уочава још један већи проблем. Логично би било да када уђу у Србију мигранти иду најближим путевима до граничних прелаза према државама Европске Уније. Дакле, они уђу у Србију на граничном прелазу код Прешева. Зар није логичније да иду на граничне прелазе са Бугарском: Мокрање, Вршка Чука, Градина, Стрезимировци или Рибарци. Зашто пролазити кроз читаву Србију? Могући разлог се крије у томе када се постави питање где ће бити насељени тзв. мигранти када их избаце из ЕУ и Србија буде морала да их прими. То ће сигурно бити Војводина. Неки неће ни успети да пређу границу са Мађарском већ ће остати у најсевернијим српским општинама. Мађарска гради зид према Србији под благословом осталих чланица ЕУ. Ови мигранти ће остати у Војводини јер је потребно променити колико год је могуће етничку структуру северне српске покрајине. По важећем попису становништва из 2011. године у Војводини је живело 1.931.809 становника. Од тог броја 1.289.635 становника су се изјаснили као Срби или 66,76% (Републички завод за статистику, књига 5., Вероисповест, матерњи језик и национална припадност по општинама и градовима). Према томе, увод у неку евентуалну сецесију Војводине што јесте био циљ западних обавештајних служби кроз операцију „Хамбург“ а биће и убудуће, јесте промена етничке структуре и гласачког тела у северној српској покрајини.

Шта је решење? Под хитно затварање граничног прелаза Прешево за држављане „трећег света“, а ове који су се нашли на територији Србије пребацити у државе ЕУ са којима се граничимо: Мађарску, Румунију, Бугарску, или још боље, Хрватску. Они се спремају да прославе злочине почињене у операцији „Олуја“. Таман да приме неког да им маше шаховницама! Морамо ширити знање и информације. Народ у Србији спава чврстим сном и не пробудимо ли га, можда се заиста сутра затекнемо у Исламској Републици Србији.

Растислав Стојсављевић

Српски сабор Заветници

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *