Отворене просторије Заветника у Ваљеву!

11249479_1047429918640874_9221172915479619879_nСвечаним отварањем просторија Заветници су званично почели са радом у Ваљеву.

Присутним члановима, гостима и представницима медија обратила се портпарол Заветника Милица Ђурђевић која је представила покрет, указала на приоритете у раду и нагласила да ће просторије Градског одбора у Ваљеву бити отворене за све оне који се залажу за очување суверенитета, који се противе распродаји државне имовине у бесцење, за све који желе чврсту сарадњу са Руском Федерацијом, за све оне који се противе скрнављењу Ваљевске Грачанице, за све часне ваљевске домаћине, интелектуалце, омладину, који желе да живе у бољој Србији.

Она је најавила да ће Заветници наступити на предстојећим локалним изборима у Ваљеву и да су отворени за сарадњу са свим политичким опцијама с којима деле минимум заједничких ставова по кључним питањима од државног и националног интереса.

Она је том приликом позвала све грађана Ваљева којима су национални интереси на првом месту и који желе да живе у бољем Ваљеву и бољој Србији него што је то данас да се укључе у рад покрета.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *