Данијел Игрец: „Преговарачки сто“ са Приштином се шири – стижу нам нови србомрзци!

Гласноговорници великоалбанског уједињења саопштили су Србији још једну понижавајућу вест.

Из политичких кругова терористичке „Косово Републик“ јуче је најављено да ће као помоћ и подршку у процесу даљег бриселског „дијалога“ Приштина ангажовати двоје екстремних србофоба, ватрених заговорника косовске независности, Мартија Ахтисарија и Медлин Олбрајт.

DSC_0669

Како је саопштено пресудну улогу у реализацији те идеје имаће новац шиптарског лобија широм Европе и САД, без сумње стечен најкрвавијим бизнисом са краја 20. века – трговином наркотицима и продајом људских органа киднапованих и убијених српских војника и цивила.

Двојац који је отворено позивао на етничко чишћење српског народа са Косова и Метохије, снажно подржавао НАТО агресију на СРЈ и на све могуће начине покушавао да сахрани Резолуцију 12 44 сада ће саветовати Хашима Тачија и Ису Мустафу како што брже и ефикасније да заокруже косовску „државност“. Њихови савети даће ветар у леђа албанском фактору да уз прећутну подршку НАТО пакта и Брисела оствари иредентистички сан Прве, Друге и Треће Призренске лиге – насилну интеграцију територија насељених Албанцима.

12_400x0

Марти Ахтисари, (не)човек који је Србе упоредио са псима и чија платформа о „надгледаној независности КиМ“ је саставни део сепаратистичког косовског Устава и Медлин Олбрајт, сива еминенција америчке ратнохушкачке политике која је најсрећнија када Србе назива одвратним народом, уз помоћ ЕУ притискаће Београд да са Приштином што пре потпише правно обавезујући (међудржавни!) споразум о пуној нормализацији односа.

Србија је сада стављена пред коначан избор: Или наставити са отворено антисрпским бриселским преговорима у којима правог дијалога никада није ни било, или одустати од даљег евроатлантског пута који је поплочан са новим притисцима, уценама и ултиматумима.

03.06.2010-ZKM-02

Мислим да је крајње време да Београд отпочне озбиљну међународну дипломатску офанзиву и крене супротним правцем од оног у који га вуче Приштина. Уместо постепеног признавања косовске независности Србија треба да крене колосеком заштите државних и националних интереса.

Ако Албанци могу да траже формално укључивање Америке у „преговоре“ може и Србија да тражи обавезно учешће Русије. Начин за то је само један – захтевати пренос преговора са ЕУ на СБ УН, суспендовати све постигнуте бриселске споразуме и Западу јасно ставити до знања да Србија неће учествовати у стварању новог геополитичког монструма на Балкану – „Велике Албаније“!

12196180_10206686038217354_3945180990437571242_n-2

Аутор: Данијел Игрец

ГО Заветника