Вучићев нови саветник лобиста независног Косова!

пише: Милица Ђурђевић


Влада Србије и њен први потпредседник Александар Вучић настављају да спроводе експерименталне огледе над српским народом предајући управљање остатком Србије у руке оних који су нам донели два светска рата, довели до трајне биолошке инвалидности, отели југ Србије, правећи две Албаније на српској земљи!

Некадашњег канцелара Аустрије, Алфреда Гузенбауера самовољни диктатор Александар Вучић ангажовао је као саветника српске владе на путу евроатланстких интеграција, које ће, по свему судећи, трајати до последњег Србина.

Од српске јавности се вешто крије да је Алфред Гузенбауер, истакнути лобиста независности Косова и велики поборник Ахтисарејевог плана, о чему је јасно говорио у интервјуу за Ројтерс 13. априла 2007. године. Подсећамо да је неколико дана након тога господин Леон Којен поднео оставку на место главног координатора тима за Косово и Метохију због закулисних радњи тадашњег председника Бориса Тадића и министра спољних послова Вука Јеремића, који су водили тајне разговоре са аустријским званичницима о Косову и Метохији.

Александар Вучић и Ивица Дачић надмашили су своје предходнике спроводећи потпуну окупацију земље. Гузенбауер, који је стао у прве редове оних који су признали сепаратистичку државу Косово, сада ће владати Србијом, о трошку овог народа и ове државе. Има ли краја понижењу и бруталном кршењу Устава Србије?! Хоће ли вицепремијер Вучић ускоро за саветника министарства одбране довести Веслија Кларка?!

Експерти за комадање Србије спроводе стару политику, али сада на новим радним местима. Поставља се питање да ли ће Влада Србије радити нови ребаланс буџета у који ће се уклопити милионска примања страних обавештајаца, док ће се они јавности представљати као избавитељи из националног сиромаштва?!

Србија је 1914. године нападнута у Првом светском рату, јер није дозоволила да аустро-угарски полицајци прате и шпијунирају виђеније грађане по Београду. Ова данашња власт расписује огласе и јавне конкурсе:” Тражимо српске крвнике да докрајче Србију! Богато ћемо их платити!”

Некадашњег канцелара Аустрије, Алфреда Гузенбауера самовољни диктатор Александар Вучић ангажовао је као саветника српске владе на путу евроатланстких интеграција, које ће, по свему судећи, трајати до последњег Србина.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *