Еремић: “Из Сечња покренут талас промена!”

Председник Градског одбора Заветника у Зрењанину
Владимир Еремић

Сведоци смо да се у општини Сечањ у АП Војводини спроводи једна погубна локална политика у интересу уског круга људи која негативно утиче на целу локалну заједницу и њено становништво.

Економска и социјална ситуација у општини Сечањ је изузетно лоша. Сведоци смо да се скоро свакодневно затварају фабрике, затвара се локални Дом здравља због чега многи млади људи остају без примања и нису више у могућности да обезбеде себи и својим породицама елементарне услове за живот.

О томе да је ситуација у општини Сечањ крајње алармантна говори и чињеница да млади људи масовно одлазе у иностранство у потрази за бољим животом јер им се у општини у којој су одрасли не пружају адекватни услови за опстанак.

Сматрам да је крајње време да млади,вредни и поштени људи преузму власт у својим општинама,да њима руководе озбиљно, одговорно и домаћински.Време је за талас промена, за нову снагу на политичкој сцени Србије,време је да задржимо своје суграђане на својим огњиштима. Време је да помогнемо младим брачним паровима на тај начин што ћемо им дати државну земљу на коришћење уз разне олакшице.

Искрено се надам да ћемо на челу општине Сечањ видети једног младог,културног,вредног и поштеног домаћина. Домаћина какав је господин Вукашин Баћина. Желим да се талас промена у општини Сечањ прошири и на остале општине широм Србије.