Бојана Букумировић – Говорим као мајка двоје деце! Желим да њима оставим бољи Београд! (видео)

У препуној сали спортског центра „Шумице“ на Вождовцу листа Београд има снаге – ЗАВЕТНИЦИ одржала је предизборни скуп и представила програм за развој и обнову Београда.

Бојана Букумировић, привредник из Београда и кандидат на листи Заветника, упозорила је у свом говору на све тежи положај домаћих предузетника који се свакодневно боре са огромним наметима и порезима.

Док су све инвестиције градске власти усмерене на финансирање страних компанија којима се даје мноштво привилегија и повластица наша домаћа предузећа се систематски занемарују јер им нису омогућени елементарни услови за пословање“, истакла је Букумировићева. Она је рекла да ће Заветници увести пакет олакшица за мале и средње привреднике и ослободити их прекомерних намета.

Подржаћемо и субвенционисати младе предузетнике. Разговараћемо са београдским привредницима, јер желимо да заједнички сагледамо све могућности и конкретне кораке које будућа градска власт може да предузме како би олакшала и унапредила њихово пословање. До сада то нико није учинио, а крајње је време да чујемо једни друге!“, закључила је она.