Расте нам подршка, упркос медијској блокади! (видео)

Активисти листе Београд има снаге – ЗАВЕТНИЦИ разговарали су данас са грађанима код Теразијске чесме.

Кандидат за градоначелника Милица Ђурђевић Стаменковски рекла је том приликом да током ове предизборне кампање Заветници имају најмање медијског простора али да им је и поред тога онемогућено деловање на друштвеним мрежама.

Након великог броја пријава од стране политичких неистомишљеника блокирани су нам Фејсбук профили и то профили најистакнутијих чланова руководства покрета.”, истакла је Ђурђевићева, нагласивши да је Заветницима на тај начин ускраћена слобода мишљења и говора као и слобода изношења предизборног програма.

“То нас међутим није спречило да разговарамо са нашим грађанима, да будемо присутни на терену, да обилазимо општине, да чујемо мишљења и да саслушамо проблеме са којима се Београђани суочавају.” рекла је прва на листи кандидата.

Она је поручила да Заветницима свакодневно расте подршка и да ће ова опција бити највеће изненађење на предстојећим изборима.

Оно што могу да кажем јесте да све већи број грађана у Заветницима препознаје нову снагу и људе који су спремни да након 4. марта покрену талас промена који више нико неће моћи да заустави!”, закључила је Ђурђевићева.