Једини не водимо прљаву кампању, јер имамо програм! (видео)

Прва на листи Београд има снаге – ЗАВЕТНИЦИ, Милица Ђурђевић Стаменковски, поручила је да Заветници за разлику од других политичких опција не воде негативну кампању и не учествују у међусобним препуцавањима, већ свакодневно разговарају са грађанима, представљају програм и нуде конкретна решења.

“Овакав начин комуникације између политичких странака је извргавање руглу изборног процеса и пример неодговорности према грађанима.”, рекла је Ђурђевићева. Она је истакла да ниједна странка нити појединац који претендује да се кандидује за било коју функцију у оквиру институција нема право да се на овакав начин понаша.

Она је нагласила да сви учесници изборног процеса имају обавезу да се понашају пристојно и достојанствено. “Заветници управо вредности фер и коректног односа између политичких странака желе да врате у политички живот Београда и Србије.”, додала је прва на листи.

“Ми се трудимо да обиђемо што више насеља, да чујемо размишљања људи и да им предочимо наша конкретна решења за проблеме са којима се данас суочавају грађани Београда.”, поручила је Ђурђевићева.

Она је рекла да кампања Заветника наилази на одличне реакције у јавности и истакла да је сваким даном све већи број грађана који пружају подршку Заветницима.

“Очекујемо одличан резултат 04. марта и уверени смо да ћемо бити највеће изненађење предстојећих избора!”, закључила је Ђурђевићева.