Милица Ђурђевић позвала на дуел ЛДП, Јанковића и НВО! (видео)

Прва на листи Београд има снаге – ЗАВЕТНИЦИ, Милица Ђурђевић Стаменковски, обратила се јавности поводом оптужби које су против Заветника изнеле антиуставне невладине организације и њихова политичка подршка оличена у партији ЛДП и Покрету слободних грађана Саше Јанковића.

Они су Заветнике оптужили да шире говор мржње само зато што представници Заветника свакодневно понављају и истичу да ће 04. марта уколико добију поверење грађана зауставити финансирање антиуставних НВО из градског буџета.

Ђурђевићева је истакла да њима највише смета што су Заветници у више наврата поновили да ће имовину коју су ове НВО узурпирале за своје субверзивне и противуставне активности вратити грађанима Београда.

“Позивам представнике свих поменутих организација нека изађу и оповргну све што су Заветници рекли. Нека демантују да примају новац из иностранства, да примају новац из градског буџета, да подржавају сецесију јужне српске покрајине, да су српски народ окривили за геноцид у Сребреници који он није починио, да свуда и на сваком кораку раде против интереса грађана Србије, српског народа и државе!”, рекла је Ђурђевићева.

Она је поручила да се ове НВО тенденциозно служе заменом теза како би оне који се боре против њиховог насилничког понашања, њихових кривичних дела и бестидног блаћења српског народа представили за насилнике.

Она је изјавила да су Заветници покрет који је државотворан, националан, који баштини идеје суверенизма и чија је обавеза да брани интересе државе и њених грађана.

“Ми ћемо се њима супротставити легалистичким путем, усвајањем законских оквира према којима ће се све НВО које се финансирају из иностранства, а мешају у унутрашња политичка питања Србије третирати као страни агенти.”, истакла је Ђурђевићева.

Она је поручила да су Заветници са том борбом кренули управо из Београда јер не желе да дозволе да град у којем они буду имали могућност да утичу на прилике буде талац оваквих организација.

“Позивам представнике ЛДП и свих НВО, Соњу Бисерко, Наташу Кандић, Борку Павићевић и Сашу Јанковића да изађу на ТВ дуел где ћемо пред очима јавности суочити аргументе. Ја пристајем да наступим сама против свих њих јер знам да је једна истина јача од хиљаду лажи!”, нагласила је Ђурђевићева.

Она је рекла да је срамотно да представници ових НВО оптужују Заветнике да нападају једино што је добро и што вреди у српском друштву, мислећи тиме на себе.

“Грађани Србије јако добро знају ко су они, какве су им биографије и каква недела стоје иза њих.”, закључила је Ђурђевићева.