Добили смо симпатије народа. Радићемо још јаче!

Српски сабор Заветници захваљује се свим бирачима који су на изборима у Београду пружили подршку изборној листи овог покрета.

Наша листа је освојила велике симпатије грађана током изборне кампање, али се оне нису преточииле у гласове због референдумске атмосфере у којој су бирачи гласали за или против странке Александра Вучића.

Забележили смо јачи резултат од политичких “гиганата” који трају више деценија на политичкој сцени. То само показује да наше време долази и да је пред нама важан задатак да у будућности будемо стожер окупљања патриотских и државотворних снага.

Водили смо достојанствену кампању у којој се нисмо бавили другима, већ смо се трудили да представимо програм. Нажалост у оваквој политичкој атмосфери више гласова освајају партије које улазе у међусобна препуцавања.

Наша кампања је била више него скромна, нисмо имали ниједан билборд, ниједну плаћену рекламу, ниједан закупљени телевизијски термин. Изашли смо самостално и наш резултат је полазна тачка за даље напредовање политике коју заступамо.

Наставићемо да радимо на јачању наше структуре и даљем унапређивању нашег програма и кадрова.

Наши одбори широм Србије спремају се темељно за наредне парламентарне изборе.