Милица Ђурђевић подржала зрењанинску КТВ!

У Србији се деценијама уназад не гаји култура дијалога између политичких представника, а медији су одавно затворили своја врата за јавне дебате, дуеле и дискусије. Једна од ретких која је одолела оваквом медијском шаблону мрака и једноумља је зрењанинска КТВ. Вероватно је то разлог што уредница ове телевизије, Даница Радић трпи притиске и уцене актуелног градоначелника Зрењанина.

Гостовала сам у више наврата на овој телевизији, сусретала се тамо са људима из различитих странака, како из власти, тако из опозиције. У емисијама су отваране важне теме од којих су многе медијске редакције заокретале главу. И личним искуством уверила сам се у професионализам, транспарентност и коректност КТВ и читавог уредништва.

Због тога са пуним правом пружам подршку госпођи Радић у њеној намери да емисије које организује не уређују странке и политичари, већ уредници и водитељи, а са једним циљем да се грађанима пружи пуна слика стања у нашој држави и друштву.

Апелујем на локалне власти у Зрењанину, али и актуелно државно руководство да не гасе српске медије, јер ће им стизати страни, које неће моћи финансијски да уморе, уцењују, нити контролишу на било који начин.

КТВ је једна од ретких телевизија за српским префиксом, квалитетним садржајима и заиста објективним приступом.

Члан Председништва Заветника
Милица Ђурђевић Стаменковски