Заветници Смедеревска Паланка подигли кућу за суграђанина! Захвални свима на подршци!

На иницијативу Општинског одбора Заветника у Смедеревској Паланци подигнута је кућа Добрици Јевтићу који је до пре неколико месеци живео у потпуно руинираном кућерку којем је сваког часа претило рушење.

Председник општинског одбора Заветника, Драгић Јевтић, том приликом захвалио се стовариштима “Савић” и “Несам која су пружила помоћ у грађевинском материјалу као и фирми Инвестиција д.о.о.”.

Посебно се захваљујемо и председнику општине Смедеревска Паланка, господину Николи Вучену, као и паланачком Центру за социјални рад без чије помоћи ова акција не би била успешна.“, пoручио је Јевтић.

Он се такође захвалио и свим грађанима Смедеревске Паланке који су пружили допринос у спровођењу овог подухвата и помогли да њихов суграђанин и комшија не дочека зиму на улици.

Ово је само једна у низу бројних хуманитарних активности Заветника у Паланци који се поред свог политичког деловања труде да покажу и конкретну бригу и солидарност са онима којима је помоћ најпотребнија.

Заветници Смедеревске Паланкe ће и убудуће наставити са сличним акцијама.

Информативна служба Српског сабора Заветници

/ In Активности / By Уредник / Comments Off on Заветници Смедеревска Паланка подигли кућу за суграђанина! Захвални свима на подршци!