Најновија саопштења:
donacije

Помозите рад Српског сабора Заветници! Донације – Пожертвование – Donations!

Српски сабор Заветници основан је у Београду на Сретење 2012. године.

Покрет се од првог дана финансира само и искључиво од скромних донација чланова и симпатизера покрета. Иза нас не стоје богати финансијери, друге политичке организације нити лоби групе.

Фиксни месечни трошкови покрета подразумевају кирије за неколико канцеларија, рачуне за електричну енергију, интернет, телефон и издатке за гориво. Поред тога, неопходна су нам средства за штампање пропагандног материјала и за организовање јавних скупова и трибина.

Сва лица ангажована у покрету раде искључиво волонтерски а до сада смо успели да финансирамо, искључиво из сопствених извора, организовање неколико већих протеста и финансирање неколико канцеларија широм Србије.

Обзиром да подршка Заветницима константно расте, појавила се потреба за отварањем нових канцеларија а такође имамо у плану и одржавање неколико већих протеста. Наше потребе прерасле су капацитете којима располажемо а обзиром да нисмо спремни да прихватамо донације које би подразумевале било какво условљавање или мешање у начин нашег деловања, принуђени смо да затражимо помоћ од обичних људи који су препознали нашу искреност и добре намере.

Захвални смо на свакој донацији, без обзира на износ. Сви донатори који то желе ће бити јавно споменути на сајту а почев од септембра 2014. године у оквиру Заветника функционисаће Надзорни одбор који ће објављивати финансијске извештаје.

За сада су могуће уплате на динарски и девизни рачун а радимо на томе да уведемо могућност плаћања путем СМС порука и Paypal-а.

1. За уплате из иностранства (девизни рачун)

IBAN: RS35160005400000297984

Account: 00-540-0000297.9

Customer: Srpski sabor Zavetnici

SWIFT: DBDBRSBG

BANKA INTESA AD, BEOGRAD, Milentija Popovica 7b

2. За уплате из Србије (динарски рачун)

прималац: Српски сабор Заветници

Римска 4, Београд

број рачуна: 160-379852-76 (Банка Интеза)