google-site-verification=rdMHvOD7EqC_UhcFmmfbfsVh9zGr75D72iZUFlOiVu8

Након великог предизборног скупа Заветника у Лесковцу, носилац листе Српске странке Заветници, Милица Ђурђевић Стаменковски, током јучерашњег дана обишла је Шумадијски округ

Ђурђевић Стаменковски, обишла је јуче неколико градова Шумадијског округа, а међу њима Крагујевац, Баточину и Аранђеловац. Заветници су своју кампању симболично започели окупљањем у Ђурђевим Ступовима, а сада је завршавају у Шумадији.

Дошло је време да кренемо са места одакле је све почело“, поручила је тада Милица Ђурђевић Стаменковски у средишту Старог Раса, истакавши да је дошао тренутак да се све државотворне снаге заједнички окупе у борби за обнову суверенитета, породичних вредности и економског патриотизма.

„Овде, у Шумадији, али и у читавој Србији, грађани нас препознају као нову снагу, која ће унети свежину у политички живот и бити чврст ослонац у одбрани суверенитета, интегритета и принципа економског патриотизма“, поручила је Милица Ђурђевић Стаменковски окупљеним грађанима Крагујевца, код „Крста“.

У центру Аранђеловца Милицу Ђурђевић Стаменковски дочекао је велики број Аранђеловчана, на челу са кандидатом за Народног посланика Српске странке Заветници, доктором Зораном Зечевићем.

„Сачуваћемо суверенитет, осигурати безбедност и Косово и Метохију у саставу Србије, изборићемо се за економски патриотизам и низом подстицајних мера подржаћемо породицу, родитеље и децу. Нећемо допустити даљу разградњу наше традиције, идентитета и културе“, рекла је Милица Ђурђевић Стаменковски у Аранђеловцу.

Чекамо прву победу 21. јуна, а онда крећемо у промене“, закључила је Ђурђевић Стаменковски у Аранђеловцу, у једном од својих последњих обраћања грађанима Србије током кампање за парламентарне, локалне и покрајинске изборе.

Придружите се Српској странци Заветници

#ХРАБРО

%d bloggers like this: