google-site-verification=rdMHvOD7EqC_UhcFmmfbfsVh9zGr75D72iZUFlOiVu8

Преносимо вам изјаву Бојане Сладојевић, прве на одборничкој листи Општинског одбора Српске странке Заветници Палилула.

„Поводом оркестрираних напада на Српску странку Заветници, али и мене лично, осећам потребу да изнесем разлоге због којих сам пре две године напустила владајућу, Српску напредну странку, и приступила опозицији.

Напустила сам Српску напредну странку, којој сам приступила због вере и наде да се та странка бори за истинске и квалитативне промене у друштву. Дубоко разочарана, иступила сам из те организације, јер су очекивања нас младих, изневерена. Обећања о завођењу реда у општини Палилула, нису испуњена. Странка је, такође, одступила од основних начела националне политике на којима је основана.

Преда мном су била два избора – да напустим земљу, попут десетина хиљада младих током последњих година, или да останем овде и борим се за бољу, праведнију и суверену Србију. У Српској странци Заветници препознала сам људе који баштине идеје за које сам се одувек залагала

Колико сметамо на свим нивоима владајућој структури и тзв. опозицији, показује примери, како на локалном, тако и на републичком нивоу. Били смо изложени бруталном правном и политичком насиљу – наша листа била је оборена на нивоу републике и у више градова, а у мојој Палилули билборд Заветника уништен је неколико сати након постављања.

Медијски линч коме сам последњих дана изложена, неће ме поколебати да одступим од даље борбе за бољу, праведнију и суверену Србију.

Користим ову прилику да још једном позовем младе људе којима је Србија на срцу, да гласају за Српску странку Заветници, и кажу НЕ терору режима.“

Придружите се Српској странци Заветници

Категорије: Актуелно

%d bloggers like this: