google-site-verification=rdMHvOD7EqC_UhcFmmfbfsVh9zGr75D72iZUFlOiVu8

Након бројних општина, градова и села у Србији, караван Заветника током јучерашњег дана посетио је Панчево и околна насеља. Поред Панчева, обишли смо Старчево, Омољицу, Баваниште и Иваново.

Подсећамо да смо једина странка која током изборне кампање обилази сваки педаљ Србије, јер за нас нема важних и мање важних људи, нити насеља.

Заветници су током јучерашњег дана увећали своје чланство, будући да је један број становника панчевачке општине приступио нашој странци и попунио приступницу на нашим штандовима.

Мештани панчевачке општине интересовали су се за наш програм, а највећи број њих желео је да сазна како Заветници намеравају да реше локалне проблеме, као што је лоша путна и канализацина инфраструктура, али и проблем великог броја младих који напуштају ову општину и одлазе путем иностранства, најчешће у земље Европске уније, по систему „трбухом за крухом“.

Заветници ће већ по уласку у Народну скупштину, 21. јуна 2020. године, почети са спровођењем стратегије за обнову српских села, привреде и подизања економије.

Постаните наш члан, попуните електронску ПРИСТУПНИЦУ

#ХРАБРО

%d bloggers like this: