google-site-verification=rdMHvOD7EqC_UhcFmmfbfsVh9zGr75D72iZUFlOiVu8

Изборни караван Српске странке Заветници обишао је током јучерашњег дана Подунавски округ, тачније, Смедерево, Смедеревску Паланку и Азању. Том приликом Заветници су разговарали са великим бројем грађана, с циљем да их у директном разговору ближе упознају с програмским идејама странке, али и да из прве руке сазнају с каквим се локалним проблемима становници тих места суочавају.

Велики број заинтересованих грађана прилазио је нашим штандовима, распитујући се о конкретним решењима за проблеме у којима се као друштво налазимо, како на локалном, тако и на државном нивоу. Народ, коме је доста празних прича и изневерених обећања, очигледно је у Заветницима препознао ону снагу, која ће #храбро, одлучно и бескомпромисно да се бори за богату и снажну Србију.

Наш караван наставиће свакодневно с обиласком насеља у Србији, све до окончања изборне кампање. Као што је рекла носилац наше листе, Милица Ђурђевић Стаменковски, приликом недавне посете Прешеву: „Једини обилазимо мале општине у Србији, у којима живе велики људи!“  

#Храбро

Категорије: Заветници на делу

%d bloggers like this: