google-site-verification=rdMHvOD7EqC_UhcFmmfbfsVh9zGr75D72iZUFlOiVu8

Носилац изборне листе Српске странке Заветници, Милица Ђурђевић Стаменковски, поручила је да нико не може да спречи вољу народа да се глас Заветника чује у Народној Скупштини.

Коме смета слоган „храбро“ коме смета странка Заветници?!„, упитала је она на конференција за јавност испред седишта Републичке изборне комисије.

Ђурђевићева је истакла да су се политички противници идеје суверенизма преварили ако су мислили да ће подвалама спречити учешће ове странке на изборима.

Она је рекла да је обарање листе после више од два месеца од њеног проглашења, преседан какав не памти српски изборни процес.

Многима смо трн у оку зато што се годинама бавимо кључним темама, указујемо на важне проблеме и говоримо без увијања у флоскуле и фразе„, рекла је Ђурђевићева и додала да људи који подржавају политику „Заветника“ никада не одустују, јер их воде принципи и вера у идеју.

Ми поручујемо да су нас овим поступком само ојачали и охрабрили да наставимо борбу за економски снажну и суверену Србију. Јављају нам се и пружају подршку грађани из целе земље, који никада раније нису гласали. То је доказ да ће наш углед и снага само расти и да ћемо 21. јуна остварити прву победу – да вратимо Скупштину у руке народа“, закључила је она.

Придружите се Српској странци Заветници

Категорије: Актуелно

%d bloggers like this: