google-site-verification=rdMHvOD7EqC_UhcFmmfbfsVh9zGr75D72iZUFlOiVu8

Порука члана Председништва Српске странке Заветници, Милице Ђурђевић Стаменковски.

„Да ли сам могла да постанем члан неке владајуће странке, добијем позицију, климам главом, одрадим оно што се од мене тражи, једном речју – изаберем лакши пут?! Могла сам. Баш као и свако од нас.

Међутим, никада ме нису мотивисали лични успех, каријера, повластице и угодности. Веровала сам и верујем да вам неко може одузети и живот, али част једино сами себи можете одузети.

Одрастала сам у породици у којој је част била чак и испред живота, не зато што мало ценимо живот, већ зато што он без части нема вредност.

Одабрала сам тежи пут, али, по мом дубоком уверењу, исправнији. Заветнике нисмо основали да би Србија добила још једну политичку странку, већ да бисмо се борили за идеју која нас је окупила.

Знам да ме на овом путу чека много ниских удараца, подметања, мржње и бесних лавежа оних којима је једини циљ да у корену сасеку сваку грану српског националног стабла. И ако сломе мене, или било кога од нас, не могу ишчупати корен, јер он је дубоко посађен у земљу наших предака.

Последњих дана прочитала сам о себи оно што не бих пожелела ни најљућем непријатељу. Пријатељи ми кажу – демантуј, одговори им, огласи се…Зар да се осврћем за сваким каменом којим ме гађају?! Не могу они толико замахнути да добаце на ову страну на којој смо сви ми који немамо резервну земљу. Слабе су им руке.

Истина је дубока вода, ко покуша да је прескочи, удави се у лажима. Време је највећи судија. Непогрешив. Нека оно проговори на све клевете које ми упућују.

Не могу нас поразити, јер је наша победа у томе што се никада нисмо предали. Наше време је дошло и време је да се са том чињеницом помире. Србија ће се усправити и пашће сви они који деценијама паразитирају на леђима овог народа.

Хвала свим људима на поверењу. Сложно и храбро за нашу отаџбину.“

Придружите се Српској странци Заветници

Категорије: Актуелно

%d bloggers like this: