google-site-verification=rdMHvOD7EqC_UhcFmmfbfsVh9zGr75D72iZUFlOiVu8

Српска странка Заветници одржала је један од својих завршних предизборних скупова у Краљеву где је представљен програм странке за локалне и републичке изборе.

У препуној сали зграде Градске управе присутнима се обратила носилац изборне листе Заветника, Милица Ђурђевић Стаменковски, која је поручила да ће се ова странка борити за обнову суверенитета, економски патриотизам и вредности домаћинске и породичне Србије.

Она је подсетила да је листа Заветника спој младости и искуства, коју чине људи чистог и неукаљаног образа. „Ми не делимо људе према титулама, дипломама или другом статусу. Трудили смо се да они сви поседују једну карактеристику, а то је част и оданост Отаџбини.„, нагласила је Ђурђевићева.

Она је истакла да су Заветници дали завет и да ће га представљати у Народној Скупштини.

Са нама у Скупштину 21. јуна улазе породице, родитељи, самохране мајке, деца, младост Србије, образовани, школовани и марљиви људи, улазе сељаци и српски домаћини, ветерани који су бранили нашу земљу, улазе наша деца и наш народ са Косова и Метохије. Заветници ће у Скупштини бити и глас српског народа преко Дрине, глас Срба из Црне Горе као и глас српског расејања. Са нама у Скупштину улази будућност Србије!“, нагласила је Ђурђевићева.

Она је рекла да Србију у наредном периоду очекују бројни изазови као што су предаја КиМ, мигрантска криза и покушај распродаје државних и националних ресурса. „Заветници ће искористити сва легална и легитимна средства да сачувају целовитост Србије, њене стратешке ресурсе и безбедност њених грађана!„, нагласила је Ђурђевићева.

Зато идемо ка Народној Скупштини, идемо ка победи, идемо ка променама, идемо ка слободи наше Отаџбине!„, закључила је она.

Ђурђевићева је позвала грађане да подрже листу Заветника и на локалним изборима у Краљеву под редним бројем 4.

Носилац листе Заветника на локалним изборима, Страхиња Ерац, нагласио је да ће Заветници учинити све да задрже младе људе у Краљеву.

Подстицаћемо развој малих и средњих предузећа, пружати додатне субвенције за развој домаће пољопривреде, улагати у образовање и развој локалне инфраструктуре.„, истакао је Ерац.

Он је рекао да су очување српског села, спречавање одлива младог становништва у иностранство и борба против беле куге суштина економског патриотизма који нуде Заветници.

Придружите се Српској странци Заветници

%d bloggers like this: