google-site-verification=rdMHvOD7EqC_UhcFmmfbfsVh9zGr75D72iZUFlOiVu8

Посланичка група Словеначке националне странке на челу са господином Змагом Јелинчичем Племенитим подржала је учешће Српске странке Заветници на предстојећим парламентарним изборима у Србији.

Посебно нас радује што нам подршка европских суверениста стиже у тренуцима када структуре дубоке државе у Србији обарају изборну листу Заветника.

Писмо господина Јелинчича преносимо у целини:

Драги пријатељи,

задовољство ми је да у име Словеначке националне странке, као и у своје лично име, руководству и члановима Српске странке Заветници пожелим пуно успеха на предстојећим парламентарним изборима у Републици Србији.

Свака европска земља мора у свом парламенту да има странку која ће се борити за државне и националне интересе, за добробит народа и за изворне идеје европске цивилизације. Радује нас што у Србији те квалитете баштини управо Српска странка Заветници.

Ваше залагање за обнову суверенитета, очување самосталности и независности, економску и безбедносну стабилност Србије су оно што вас чини странком будућности. Не дозволите да вас напади и саботаже глобалистичких и антидржавних структура спрече у вашој борби за слободу и независност домовине.

Уверени смо да ћемо након предстојећих избора као две парламентарне странке наставити досадашњу сарадњу и заједничку борбу за Европу слободних и равноправних нација.

Суверенизам је будућност Европе!

У Љубљани, 20. маја 2020

Змаго Јелинчич Племенити
Словеначка национална странка

Словеначка национална странка и Српска странка Заветници већ годинама имају плодотворну сарадњу. Управо је на молбу Заветника посланичка група СНС прошле године поднела званичан захтев парламенту и Уставном суду у Љубљани да преиспитају словеначко признање тзв. Косова.

Члан Председништва Заветника, Милица Ђурђевић, са Јанијем Иванушо, потпредседником Словеначке националне странке

Придружите се Српској странци Заветници

Категорије: Актуелно

%d bloggers like this: