google-site-verification=rdMHvOD7EqC_UhcFmmfbfsVh9zGr75D72iZUFlOiVu8

Носилац изборне листе Српске странке Заветници, Милица Ђурђевић, реаговала је на предизборни спот Српске напредне странке у којем се Србија приказује без територије КиМ.

Она је истакла да је срамотно то што је Српска напредна странка избрисала овим потезом више десетина хиљада наше деце на Косову и Метохији, деце која живе у страху, деце која немају слободу, деце која знају да им је Србија једина нада и који погледају у ту Србију, деце која често имају само један оброк дневно, која живе у потпуно нехуманим условима, деце која су на рекламном споту Српске напредне странке претворена у рупу.

Шта они тиме поручују, да та деца на Косову и Метохији која живе у енклавама ограђена трнатим жицама нису наша деца?! А чија су, господо из Српске напредне странке?!„, упитала је Ђурђевићева.

Да ли су то деца Хашима Тачија, Рамуша Харадинаја? Истих оних који су убијали наше малишане на Косову и Метохији, зверски их мучили и злостављали. Коме да се та деца надају, ако сте их ви избрисали са мапе својих планова и да ли се уопште ви борите за право било ког детета ако сте смели да тако лицемерно избришете десетине хиљада наше деце са Косова и Метохије?!„, поручила је она.

Ђурђевићева је нагласила да ће се Заветници борити за свако дете у Србији, посебно за српске малишане на Косову и Метохији.

Учинићемо све да њихова будућност буде безбрижна, да живе у слободи, да заснивају своје породице и да остану, живе и раде у својој земљи, у својој Србији, они другу државју немају и Србија је њихова отаџбина!„, закључила је она.

Придружите се Српској странци Заветници

%d bloggers like this: