google-site-verification=rdMHvOD7EqC_UhcFmmfbfsVh9zGr75D72iZUFlOiVu8

Вратили смо се јачи него икада. Поново смо предали потписе и сада још храбрије идемо ка новој победи 21. јуна.“, поручила је Милица Ђурђевић Стаменковски, носилац изборне листе Српске странке Заветници.

Више стотина чланова „Заветника“ предало је преко 11.000 потписа подршке грађана за излазак на предстојеће парламентарне изборе, након што је овој странци оборена првобитно проглашена изборна листа.

Испред седишта РИК Милица Ђурђевић Стаменковски је поручила да су се преварали они који су мислили да ће успети да спрече улазак Српске странке Заветници у Народну скупштину.

Из неправде која нам је причињена изашли смо јачи јачи и храбрији. Борићемо се за суверену, породичну и домаћинску Србију, за економски патриотизам и подршку домаћој привреди и селу. Бићемо глас народа у институцијама„, навела је она и додала да су се очито многи уплашили све веће подршке коју Заветници добијају широм Србије, па су, како је навела, покушали да разним малверзацијама спрече њихово учешће на изборима.

Нису успели да нас сломе. нећемо стати. Вратили смо се јачи него икада. Хвала свим грађанима који су нас подржали. Идемо још храбрије за нашу отаџбину.“, закључила је она.

Придружите се Српској странци Заветници

%d bloggers like this: