google-site-verification=rdMHvOD7EqC_UhcFmmfbfsVh9zGr75D72iZUFlOiVu8

Делегација Српске странке Заветници, на челу са носиоцем изборне листе, Милицом Ђурђевић Стаменковски, посетила је јуче Пчињски округ и општину Прешево.

У општини у којој данас живи свега два одсто Срба, Заветнике је сачекао изненађујуће велики број мештана.

Ви сте сада на бранику одбране суверенитета наше државе, ви чувате Србију“, рекла је Ђурђевић Стаменковски, поручивши да они који говоре о корекцији српских граница и сврставају Прешево у оквире лажне косовске државе, грађанима те општине цртају мете на челу.

Ви сте грађани ове земље. И нећемо дозволити да вас ико учини српском дијаспором“, истакла је Милица Ђурђевић Стаменковски.

Она је додала да ће Заветници бити брана припајању тзв. прешевске долине великоалбанском пројекту и да ће у Народној скупштини бранити целовитост Србије.

Српска странка Заветници је једина опозициона странка која је током изборне кампање посетила Прешево“, истакла је Милица Ђурђевић Стаменковски, рекавши да ће Заветници током кампање настојати да обиђу сваки кутак Србије, поготово оне њене делове на које је држава очигледно заборавила, што је, према њеним речима, у Прешеву, постало више него очигледно.

Придружите се Српској странци Заветници

%d bloggers like this: