google-site-verification=rdMHvOD7EqC_UhcFmmfbfsVh9zGr75D72iZUFlOiVu8

Милица Ђурђевић Стаменковски, члан Председништва „Српске странке Заветници“, пре више од месец дана, тачније, 1. марта ове године, гостовала је у емисији „Хит Твит“, заједно с актуелним министром здравља, Златибором Лончаром. Том приликом она је поставила мноштво питања министру Лончару, на која ни она, a ни јавност, до данас нису добиле одговор.

Штавише, министар је на крајње добронамерне сугестије, чији је једини смисао био да би држава требало да се угледа на неке развијеније земље и приступи што хитнијим мерама за сузбијање вируса корона, оптужио Ђурђевић Стаменковски да, „не зна о чему прича“ и да „жели да укине сва јавна окупљања“.

О томе колико је министар знао и колико и данас зна „шта прича“, довољно говори чињеница да је тачно две недеље након поменуте емисије, у Србији уведено ванредно стање, а о томе ко стварно жели да „укине јавна окупљања“, више него довољно говори чињеница да грађани Србије, због најдужег полицијског часа, не само у Европи, него и у свету, не могу да обиђу своје храмове, чак ни за Васкрс!

Стога „Заветници“ овом приликом подсећају министра да се одлично сећају ко је шта причао, а поготово ко је шта радио. Српска јавност у исто може да се увери слушајући само непуних пет минута из поменуте емисије.

Придружите се Српској странци Заветници


0 коментара

Оставите одговор

%d bloggers like this: