google-site-verification=rdMHvOD7EqC_UhcFmmfbfsVh9zGr75D72iZUFlOiVu8

Од свог појављивања, пре 8 година, Заветници су суочени с прљавом и оркестрираном кампањом, како власти, тако и тзв. опозиције, контролисане и финансиране од стране америчке „дубоке државе“ и бриселске администрације. Саша Радуловић, човек коме је пре 4 године већ једном пошло за руком да превари грађане Србије, са истим мотивима ушао је и у ову предизборну кампању, служећи се лажима и плагирањем идеја, како смо од њега већ навикли.

У данашњем обраћању јавности, након предаје изборне листе у РИК-у, представници тог покрета бестидно су слагали грађане Србије да су Заветници након обарања листе потписе „поново скупили за 48 сати“, што би, ваљда, требало да значи да нам је „потписе сакупио СНС“. Истине ради, након обарања наше изборне листе, стотине наших чланова и активиста у више десетина градова и села читавих 5 дана широм Србије даноноћно је радило на поновном прикупљању потписа. Такође, подсећамо да је наша листа оборена читавих 2 месеца пошто је проглашена у РИК-у, што представља преседан и правно насиље незабележено у историји парламентарне демократије. 

Уместо опозиционе солидарности од стране Сашe Радуловићa, добили смо не само бестидну клевету, већ и покушај плагирања наших идеја. С паролом суверености, по којој је наша странка препознатљива у широј јавности, Радуловић креће у наредне изборе, односно покушај нове преваре грађана Србије. Не може бити суверениста човек који је из САД делегиран да оконча процес пљачкашке приватизације, човек који је као стечајни управник уништавао друштвена предузећа и човек који се залаже за бракове хомосекусалаца и делегирање им права да усвајају децу.

О томе какав је политички кредибилитет Саше Радуловића најбоље илуструје податак да га је од 15 посланика групације „Доста је било“, напустило чак 13. Стога му поручујемо да његова нова превара грађана, овога пута под паролом суверености, неће проћи.

Категорије: Актуелно

%d bloggers like this: